Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت علوم این هفته با اخبار متنوعی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در این بسته خبری مشاهده کنید.

 

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه وزارت علوم این هفته با اخبار متنوع و بی‌شماری روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در ادامه دنبال کنید.

تقویت شرکت‌های فناور رمز تحقق شعار سال

عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد برای تحقق شعار سال باتوجه به شعارسال، اسلوب و شاکله دانش دانشجویان را به کسب و کار سوق دهد تا در نهایت این جریان به تولید ثروت منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تحقق شعار سال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های تولیدکننده از مهم‌ترین برنامه‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای حرکت در مسیر تحقق شعار سال است.

تشریح برنامه‌های مهم صندوق رفاه در سال97

ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، گفت:عملیاتی کردن سند راهبردی فناوری اطلاعات صندوق ۱۴۰۰ با استمرار حرکت به سوی سازمان هوشمند و آی تی (IT) محور، ارائه تسهیلات برای تکمیل، ساخت و خرید سرا‌های دانشجویی متأهلی و مجردی (مستند به بند «پ» ماده ۱۰۳ قانون برنامه ششم توسعه) از برنامه‌های اجرایی ما در سال جاری است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان بستر سازی به منظور اجرای طرح مدیریت جامع خدمات رفاهی دانشجویی را از دیگر برنامه‌های مهم صندوق رفاه در سال ۹۷ عنوان کرد و افزود: مقام عالی وزارت بر روی این موضوع تاکید زیادی دارند که امیدواریم امسال با حمایت ایشان این طرح عملیاتی شود.

نتایج نهایی اعتراض به فراخوان جذب شهریور اعلام می‌شود

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، گفت: فرد در آخر می‌تواند رسیدگی به پرونده خود را از هیئت عالی جذب و شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست کند؛ نتایج نهایی اعتراض به فراخوان جذب شهریور ماه اعلام می‌شود.

مدرسه استارت آپی در دانشگاه تهران

مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، گفت: با ایجاد این مدرسه می‌خواهیم خلاقیت دانشجویان از این نظر دیده شود.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه به برنامه های ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: قرار است در این ایام برنامه‌های متنوعی نظیر مسابقات کتابخوانی و ورزشی بعد از افظار برای همکاران و اساتید این دانشگاه داشته باشیم.

برنامه‌ای برای ادغام دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی نداریم

منصور غلامی‌، وزیر علوم‌، گفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی هم به خوبی مباحث علمی و فناوری جدید به افرادی که شاغل هستند آموزش می‌دهد اما این اطمینان وجود دارد، واحدی که شرایط لازم را داشته باشد و بر اساس دستورات وزارت علوم عمل کند، حذف نمی‌شود.

وی در پایان درباره استخدام نیروهای‌ قراردادی‌ دانشگاه فنی و حرفه‌ای اضافه کرد: این موضوع، درون دانشگاهی‌ است و در قالب اختیارات ریاست دانشگاه است.

سالانه ۱۵ هزار فارغ‌التحصیل دکتری بیکار تحویل جامعه می‌دهیم

مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، گفت: به طور طبیعی دانش آموختگان دکتری آینده شغلی خود را در دانشگاه می بینند، این در حالی است که در بهترین حالت بین پنج تا 6 هزار نفر از 20 هزار شرکت کننده دارای مدرک دکتری، جذب دانشگاه می شوند و این موضوع به این معناست که سالانه 15 هزار فارغ التحصیل دکتری بیکار تحویل جامعه می دهیم در شرایطی که جای مناسبی برای اشتغال آنها نداریم.

وی ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها را یکی از اهداف و رسالت‌های آموزش عالی عنوان کرد و یادآور شد: دانشگاهی که ماموریت‌گرا باشد دانشجوی آن بیکار نمی‌ماند.

پسابرجام، فصل جدیدی در روابط بین المللی دانشگاه‌ها

احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر‌، گفت: یکی از مهمترین‌ اقدامات ما در سال گذشته ارتباط مؤثر با مراکز علمی‌ بین‌المللی بوده است؛ اگر بخواهیم به اقدامات این دانشگاه در حوزه روابط بین‌الملل اشاره کنیم باید گفت که بعد از برجام فصل جدیدی در روابط دانشگاه‌های کشور با دانشگاه‌های خارجی آغاز شد و امروز دانشگاه‌های ما با دانشگاه‌های مطرح در سراسر جهان به‌جز‌ دانشگاه‌های آمریکا و انگلیس روابط خوبی دارند.

وی به بهبود کیفیت اعضای هیئت علمی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: از سال 93 تا 97 تعداد 68 نفر به مقام استادی و 36 نفر به مقام دانشیاری‌ ارتقا پیدا کردند این در حالی‌است که آیین‌نامه ارتقای اساتید در دانشگاه امیرکبیر‌ از سطح بالاتری نسبت به دانشگاه‌های دیگر برخوردار است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه

میلاد ذهبی کارشناس ارشد تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی معطر و مدیرعامل یک شرکت صنعتی در حاشیه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: با دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد در حوزه گلخانه و تولید نهاده‌های تکثیری آشنا شدیم و واحد فناور بهین رویش سبز را در این دانشگاه به ثبت رساندیم و نشاء و نهاده‌های گیاهان دارویی را تولید کردیم که ۵ استان غربی را پوشش می‌دهد. 

وی با بیان اینکه سه ماه است در حوزه ادویه ورود کرده‌ایم، افزود: ۱۴ سال در حوزه گیاهان دارویی تجربه و تخصص داریم، بنابراین ادویه‌هایی را معرفی کردیم که دارای عطر و طعم بهتر و فاقد مواد افزودنی هستند و قابلیت صادرات نیز دارند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی در حوزه کشت و صنعت با بیان اینکه محصولات تولیدی ما ارگانیک بوده و ایزو‌های صادراتی را دارد، ادامه داد: محصولات خود را به غذا و دارو معرفی و مجوز سیب سلامت و مجوز سازمان بهداشت را اخذ کردیم. 

ذهبی با بیان اینکه ادویه‌های خاص مانند پودر پیاز داغ که دوسال ماندگاری دارد، ازجمله تولیدات جدید است، ادامه داد: برای افرادی که فشار خون بالا دارند و ممنوعیت مصرف روغن دارند این محصول بسیار مناسب بوده و در هر مکانی نیز قابل استفاده است.

وی، آویشین تولیدی شرکت متبوع خود را تنها محصولی دانست که در هر میزان حرارت تلخ نمی‌شود و گفت: صفر تا صد تولید این محصولات در همدان آغاز شده است به‌طوری‌که نهاده‌های تکثیری را تولید و در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم تا در نهایت به دست مصرف کننده نهایی برسد.

مدیرعامل این شرکت صنعتی با اشاره به اینکه در گیاهان دارویی ۳۵ گونه آویشین داریم، یادآور شد: ما آویشنی داریم که برای سالاد خام استفاده می‌شود و می‌تواند طعم سالاد را تغییر دهد، یعنی هم طعم‌دهنده است و هم خاصیت دارویی دارد.

ذهبی با بیان اینکه این محصولات توأمان خاصیت دارویی، مکمل غذایی و چاشنی را باهم دارند، خاطرنشان کرد: در ابن فرآیند از گیاهانی استفاده می‌کنیم که مردم تاکنون طعم آن را تجربه نکرده و از خاصیت دارویی آن بهره نبرده‌اند، به نحوی که جمع این اتفاقات می‌تواند یک اتفاق جدید باشد.
 
وی با اشاره به اینکه از سراسر کشور نمایندگی قبول می‌کنیم و افراد می‌توانند فروش اینترنتی را با این محصولات آغاز کنند، تشریح کرد: در بخش فروش، قیمت‌های سه‌گانه تعریف شده تا مصرف‌کننده یا نماینده براساس شیوه فعالیت خود آن را تهیه و به فروش برساند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی تأکید کرد: در حوزه گیاهان دارویی صادرات به کشور‌های آلمان، عمان و کشور‌های حوزه خلیج فارس انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی